Casca schi Marker Convoy Anthracite

-15% Casca schi Marker Convoy Anthracite

Caracteristici:


- Sistem RTS Fit

- Căptușeală Xdry Performance

- Fidlock OG Snap

- Perni de urechi detașabile - Pregătit audio

- Clip pentru ochelari

- Geanta cu casca


SISTEM RTS FIT:

- Rotiți la dimensiune - nu există o modalitate mai simplă. Construcția în trei puncte din spatele capului se adaptează la forma personală a capului în câteva secunde datorită cadranului de reglare. Acest lucru se traduce nu doar prin confort de purtare de top, ci și printr-o potrivire perfectă, dar plăcută. În timpul unui accident, vrei o cască care să stea perfect și să nu alunece, oferindu-ți capului o adevărată protecție.


Căptușeală de performanță XDRY:

- Captuseala de performanta tehnica care asigura eficienta termica optima. Materialul texturat izolează împotriva frigului și, în caz de exces de căldură, aerul este transportat spre exterior. Dincolo de aceasta, umiditatea este rea în exterior pentru a preveni transpirația excesivă. Caracteristici: se detaseaza rapid si se spala manual in apa calduta.


Căptușeală fleece:

- O lână foarte caldă, pufoasă, care este utilizată exclusiv în căștile „Fleece Liner”. Mărește confortul la purtare și previne răcirea capului. Se indeparteaza rapid si se spala manual in apa calduta.


FIDLOCK OG SNAP:

- Revoluția pentru închiderea căștilor – extrem de comod de operat. FIDLOCK OG SNAP este prima închidere magnetică de siguranță cu un mecanism de glisare care poate fi deschis și închis cu o singură mână. Acest lucru ajută la asigurarea unei prinderi extrem de sigure în cazul unui accident, dar poate fi acționat foarte rapid chiar și atunci când purtați o mănușă de schi și este conceput pentru a vă proteja împotriva ciupirii pielii.


PERCUTIȚE DETAȘABILE – AUDIO READY – REGLARE AUDIO NATURAL:

- Aceste perni de urechi detașabile au fost concepute având în vedere ergonomia și oferă o potrivire confortabilă și o izolare termică excelentă. Dacă în orice moment doriți să puteți auzi împrejurimile nefiltrate, atunci sistemul NATURAL AUDIO REGULATION vă permite să îndepărtați inserțiile fără alte prelungiri. Toate pernițele pentru urechi (cu excepția KOJO) sunt, desigur, și AUDIO READY — compatibile cu toate playerele muzicale și smartphone-urile actuale. Ambele pernuțe se îndepărtează rapid și ușor și pot fi spălate în apă călduță.


CLIP PSE pentru ochelari:

- Clip pentru ochelari absolut stilistic și funcțional pentru a securiza banda de ochelari. Ușor și simplu de înlocuit sau îndepărtat. Când clema este îndepărtată, PSE DISC protejează firul și îl menține liber de gheață și zăpadă.Specificații:


- Construcție: Construcție în matriță

- Protectie: Protectie la margini la 360°

- Circumferinta (cm): 55-59

- Certificare: CE-EN-1077-2007-Class-B

- Greutate: 444 g

  • 399,00 Lei
  • 339,00 Lei

Opţiuni disponibile